Nu är det äntligen dags att bada igen! Efter att ha varit stängda under en längre tid under pandemin öppnar nu simhallarna i Bollnäs och Arbrå. Bollnäs simhall öppnar för allmänheten måndag 23 augusti, och nyrenoverade Arbrå simhall är redo att ta emot besökare från måndag 6 september.

Öppnandet av Kilafors simhall skjuts fram till den 1 januari 2022. Anledningen är att det finns omfattande problem med reningen och med bassängkonstruktionen, som gör att det finns stor risk för att det inte går att upprätthålla en fullgod vattenkvalitet och hygien för badgästerna. Bristerna behöver åtgärdas innan simhallen kan öppna igen. En kompletterande undersökning ska redovisas senare i höst och visa närmare vad som behöver åtgärdas i simhallen.Till dig som är kund i Kilafors
Du som brukar bada i Kilafors simhall är varmt välkommen till Arbrå och Bollnäs, och vi vill påminna om att ditt kort gäller även på dessa simhallar.
Information om bastuns öppethållande i Kilafors kommer inom kort.

Har du frågor gällande Kilafors sporthall?
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vad händer med mitt badkort som varit pausat/debiteringsfritt under pandemin?

Badkort med delbetalningsavtal:
Debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september. Du kan dock nyttja kortet i Bollnäs simhall fr o m 24 augusti.

Årskort bad:
Ditt kort återaktiveras. Kortets giltighetsdatum flyttas fram med motsvarande antal dagar som simhallen varit stängd pga pandemin, 215 dagar för er som missat hela perioden. 

 

Viktigt att tänka på när du besöker våra simhallar

  • Vi följer även fortsättningsvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för att du ska kunna fortsätta att bada i en frisk och säker miljö.

  • Vi fortsätter att hjälpas åt och visa hänsyn genom att stanna hemma när vi är sjuka, hålla avstånd och följa anvisningarna på anläggningarna.

  • När många vill bada samtidigt kan begränsningar i insläppet förekomma till framför allt simhallen i Arbrå, och du är då välkommen att bada i 2 timmar. Detta för att du som besöker oss ska ha gott om utrymme under ditt besök, och för att så många som möjligt ska få chansen att besöka simhallen.

  • När maxantalet besökare är nått tillämpar vi kösystem enligt principen 1 in, 1 ut och kan därför inte garantera insläpp. Förbokning av bad under allmänhetens öppettider är inte möjligt.

  • Eventuell köbildning sker utomhus.

  • Du är välkommen att bada i 2 timmar när maxantalet besökare är nått.

Begränsningarna gäller främst våra mindre simhallar, men kan förekomma även i Bollnäs.

 

Vänligen ta del av våra trivselregler innan du besöker simhallen:

Trivselregler bad

 

Se våra öppettider:

Öppettider