Keep moving

Hej senior!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för träning. Gymmen är öppna för dig som vill träna på egen hand, och under det egna ansvar det innebär att följa rekommendationer och riktlinjer.

Våra arrangerade ledarledda aktiviteter såsom Cirkelgym Senior tar däremot en paus. Som alternativ erbjuder vi nu Stavgångs-pass och FYS Senior Utomhus i Bollnäs. Även måndagens populära Nordic Senior i Bollnäs flyttar ut till Terrassen på ordinarie tid 10.00.

 

Stavgång Senior Bollnäs tisdagar kl 10.00 & torsdagar kl 9.00

Välkommen till ett härligt stavgångspass ute i friska luften! Här får du tipsen som förbättrar din teknik, och vi stannar till för olika roliga styrkeövningar som du har nytta av även för egen träning.

Vi ses på Terrassen utanför Bollnäs Sporthall, i kläder efter väder!

Om du har egna stavar är du välkommen att ta med dem, men stavar finns även att låna. Kom gärna tio minuter innan passet startar om du vill ha hjälp med inställning av stavarna.

 

FYS Senior Utomhus

Bollnäs onsdag & fredag kl 10.00. 

FYS Senior Utomhus är ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer med övningar för hela kroppen. Övningarna kan anpassas efter olika nivåer så alla kan delta. Instruktören är med och guidar dig till en trygg och effektiv träning. Vi inleder med en enkel uppvärmning tillsammans och efter cirkelträningen varvar vi ner och stretchar. 

Vi ses på Terrassen utanför Bollnäs Sporthall i kläder efter väder!

 

Vi reserveras oss för att förändringar i schemat kan komma att göras me dkort varsel. I bokningen ser du alltid vilka pass som är aktuella:

Boka pass