Nya anpassningar av nationella smittskyddsåtgärder from 15 juli.

Det innebär att vi följer anpassningar i de nationella rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Den 15 juli upphör den kvadratmeterbegränsning som styrt hur många som får vistas inomhus och utomhus på våra gym samt idrottsanläggningar. Omklädningsrummen är nu öppna.

Vi fortsätter vidta åtgärder för att undvika trängsel och sällskap ska ha möjlighet att hålla avstånd till varandra. Var uppmärksam på vad som gäller för den anläggning ni nyttjar. Ansvaret för att detta följs ligger både hos verksamheten och den enskilda individen. Den enskilda individen har ett stort ansvar vilket bland annat innebär att stanna hemma vid sjukdom, hålla avstånd, tvätta händer och undvika trängsel.


Klicka här för att läsa mer om Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd i sin helhet på deras webbplats

D
u kan även läsa mer på RF Sisu Gävleborgs webbplats. Klicka här.

  

Tillfällig stängning av gymverksamhet fr o m 8 augusti

Gymverksamheten är tillfälligt stängd under en period fr o m 8 augusti, med anledning av pågående upphandling och uppdatering av gymverksamhetens maskinpark på de fyra anläggningarna. Eftersom detta kräver några veckors arbete innan gymmen kan nyinvigas och öppnas upp igen arbetar vi på en lösning för att du som är gymkund med ett giltigt kort hos oss, ska kunna fortsätta att hålla igång din träning även under denna period.

Mera information om detta kommer efter måndasskiftet via hemsida, anslag på anläggningarna samt mailutskick till dig som är gymkund hos oss.
Läs mer om vad som händer med ditt giltiga träningskort nedan.

 

Gruppträningsverksamheten fortsätter utomhus

Bollnäs kommun har beslutat att gruppträningsverksamheten fortsätter utomhus, för att minimera risken för trängsel och smittspridning på anläggningarna. Vi utökar nu antalet platser på varje utomhuspass, inom ramarna för att fortsatt kunna hålla avstånd till varandra. Våra strikta rutiner för rengöring av redskap gäller även fortsättningsvis. Personal på plats ger dig instruktioner i samband med ditt pass.
Arbetet med gruppträningsschemat pågår kontinuerligt. I bokningen ser du alltid kommande veckas aktuella pass och de allra senaste uppdateringarna.

Klicka här för att komma till bokningssidan

Information om höstens gruppträningsschema publiceras under augusti.

 

Rehabilitering och medicinsk träning

Öppningen av gymverksamheten innebär att du som har behov av rehabilitering och medicinsk träning inte längre är bunden till begränsade tider för egen träning i gymmet. Du är välkommen att träna under gymmens öppettider.
Du som rehabtränar i grupp under ledning av fysioterapeut får information om tider via din kontaktperson.

Rådande restriktioner och begränsningar gäller alla träningskunder.

 

Vad händer med mitt träningskort?

Du som sedan tidigare har ett giltigt årskort, månadskort eller delbetalningsavtal för grupp- eller gymträning kommer nu att kunna träna under den här perioden, mot uppvisande av ditt giltiga kort.
Ingen debitering kommer att ske – betalningen pausas även under sommaren.
Kortens giltighetstid förlängs dessutom ytterligare i efterhand med den totala tid som gymmet varit stängt under pandemin, samt för tiden av en eventuell stängning fr o m 8 augusti.

 

Kan jag köpa nytt träningskort nu?

Ja, du är välkommen att köpa ett nytt kort för att börja träna hos oss! Information om våra olika kort och priser hittar du på sporthallen.nu Klicka här för att se kort och priser
Vid en eventuell stängning av gymverksamheten fr o m 8 augusti förlängs giltighetstiden på ditt kort med motsvarande tidsperiod. Du betalar alltså inget för den tid som verksamheten håller stängt med anledning av pågående upphandlingsprocess.

 

Har du frågor om träningskort?

Har du några frågor om kortens giltighet eller annat så kan du vända dig till Bollnäs sporthall via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn: 0278-25079.
Vi besvarar dina frågor så snart vi kan. 

 

Ut & njut!

Våra motionsspår, vandringsleder och utegym är alltid öppna.
Välkommen ut och njut!

 

Sidan uppdaterades 8 augusti 2021.