Nu ska vi uppdatera maskinparken i våra gym i Arbrå, Bollnäs och Kilafors sporthallar samt Höghammarhallen. Gymmen är stängda under denna tid och vi hoppas att kunna nyinviga gymmen med ny maskinpark omkring månadsskiftet oktober/november. Vi vill tacka alla våra kunder för tålamodet under pandemin, med de begränsningar som den medfört, samt för kommande tid då skiftet av utrustning kommer att ske. Gruppträningen fortsätter som tidigare (läs mer nedan).

 

Som gymkund hos de kommunala gymmen erbjuds du nu tre alternativ:

1. Träna hos annan gymaktör
Ditt gymkort återaktiveras. Debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september med samma kostnad som tidigare (gäller delbetalningsavtal).
Gymkortets giltighetsdatum (gäller årskort) flyttas dessutom fram med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anledning av pandemin, samt under sommarperioden, dvs 272 dagar.
Du som har ett kort som gäller gym+gruppträning är välkommen att fortsätta gruppträningen på de kommunala gymmen samtidigt som du nyttjar erbjudandet.
Läs mer nedan!

2. Avvakta tills gymmen åter är öppna
Ditt gymkort debiteras inte förrän gymmen åter är öppna.
Giltighetsdatum (gäller årskort) flyttas då dessutom fram med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anledning av pandemin, samt det antal dagar som gymmen är stängda med anledning av pågående upphandlingsprocess under hösten.
Läs mer nedan!

3. Byta ditt gymkort mot gruppträningskort under denna period
Ditt gymkort återaktiveras och debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september med samma kostnad som tidigare (gäller delbetalningsavtal).
Gymkortets giltighetsdatum (gäller årskort) flyttas dessutom fram med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anledning av pandemin, samt under sommarperioden, dvs 272 dagar.
Läs mer nedan!

 

1. Håll i gång din träning - träna hos annan gymaktör

För att våra befintliga gymkunder hos oss ska kunna ha möjligheten att hålla i gång sin träning under tiden som arbetet pågår, är vi glada över att kunna presentera en lösning som tagits fram tillsammans med privata och föreningsdrivna gymaktörer i Bollnäs kommun!

Du som har ett giltigt kort för gymträning (årskort eller delbetalningsavtal) eller giltigt kombinationskort för gym- och gruppträning (årskort eller delbetalningsavtal) erbjuds möjligheten att under perioden fram till den 31 oktober 2021 träna vid något av gymmen nedan utan extra kostnad.
Klicka på respektive anläggningsnamn för att komma till aktuell hemsida.
Anläggningarnas egen information till dig som vill nyttja erbjudandet hittar du här:
Information gymanläggningar

 

För att använda erbjudandet gör du såhär:

 • Välj ett av ovanstående gym som du vill träna på under perioden
 • Hämta ut en rekvisition i kassan på Bollnäs Sporthall från och med den 16 augusti.
 • Lämna in din rekvisition på ditt valda gym. Rekvisitionen är ett bevis på att du har rätt att nyttja ditt giltiga kort på den valda anläggningen under perioden som de kommunala gymmen håller stängt.

Vänligen notera att:

 • Med anledning av covid-19 kan vissa begränsningar förekomma på anläggningarna gällande antal besökare etc. Var därför beredd att undersöka vilket alternativ som passar dig bäst.
 • Närmare information om vilket utbud som ingår i ditt kort får du av det gym som du valt.
 • Anläggningarna tar emot tränande med rekvisition i mån av plats med hänsyn till gymmets egna kunder samt med hänsyn till pandemirestriktioner. 

Vad händer med mitt gymkort om jag vill nyttja erbjudandet?

Delbetalningsavtal för gymkort eller gym+gruppträningskort: 
Debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september med samma månadskostnad som tidigare.

Årskort gym eller gym+gruppträning:
Ditt kort återaktiveras. Kortets giltighetsdatum flyttas fram med motsvarande antal dagar som gymmet varit stängt pga pandemin samt under sommarperioden, dvs 272 dagar.


För information om övriga korttyper, se längre ned på denna sida!

 

2. Avvakta tills gymmen åter är öppna

Du som hellre vill avvakta med din gymträning i väntan på nyinvigningen av de kommunala gymmen kan givetvis göra det. Du behöver då inte göra någonting. Ingen debitering sker och gymkortets giltighetstid (gäller årskort) förlängs också i efterhand med den totala tid som gymmen varit stängda under pandemin samt den tid som gymmen varit stängda under uppdateringen av maskinparken.

Kortens giltighetsdatum justeras i samband med att gymmen åter öppnar och du får då ett nytt kort med korrekt giltighetsdatum utskrivet i kassan.

 

3. Byta gymkort mot gruppträningskort under stängningstiden

Du som har ett gymkort (årskort, delbetalningsavtal) kan också välja att byta ut det mot ett gruppträningskort under denna period, och nyttja det för att delta i gruppträningsaktiviteterna i Bollnäs, Arbrå och Kilafors.

Gymkort med delbetalningsavtal debiteras då fr o m 1 september.

Gymkortets giltighetsdatum (gäller årskort) flyttas dessutom fram med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anlening av pandemin, samt under sommarperioden, dvs 272 dagar. 

Giltighetsdatum för månadskort gym förlängs med samma antal dagar som återstod vid stängningen pga pandemin.

Kortbytet gör du i receptionen på Bollnäs Sporthall.

För aktuellt gruppträningsutbud, se bokningssidan https://bollnas.actorsmartbook.se/Passbooking/
eller kontakta oss på tfn 0278-252 40 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Gruppträning under hösten - ute och inne 

Gruppträningen fortsätter med utökat schema. Träningen utomhus fortsätter. Vi öppnar också upp för gruppträningspass inomhus.
Gruppträningsverksamheten bedrivs fortsatt med hänsyn till de restriktioner som gäller.
Precis som tidigare hjälps vi åt genom att stanna hemma när vi är sjuka och hålla avstånd i samband med passen så att träningen kan ske på ett tryggt och säkert sätt.

Information om aktuellt gruppträningsutbud ser du på bokningssidan https://bollnas.actorsmartbook.se/Passbooking/

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, saknar inloggning eller vill ha hjälp med passbokning!

 

Debitering återupptas för gruppträningskort fr o m 1 september

Vänliga notera att debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september för alla kortkombinationer som inkluderar gruppträning.

Detta gäller korttyperna:

 • årskort gym+gruppträning
 • årskort gruppträning
 • delbetalningsavtal gym+gruppträning
 • delbetalningsavtal gruppträning
 • årskort bad+gruppträning
 • årskort bad+gruppträningbad+gym

Du som önskar frysa, nedgradera eller säga upp ditt kort är välkommen att göra det genom att besöka Bollnäs Sporthall.
Ordinarie villkor gäller. Se ditt delbetalningsavtal eller klicka på länken nedan för att läsa Fritidsenhetens allmänna bestämmelser (sid 16) 
https://sporthallen.nu/images/anlaggningar/Lokalbokning_taxor_avgifter/lokalbokning_samt_taxor_och_avgifter_inom_fritidsenheten_2021.pdf

 

Information om övriga korttyper

10-gångerskort gym+gruppträning

 • Kan inte nyttjar hos annan aktör.
 • Giltighetstiden (normalt 2 år från inköpsdatum) kan förlängas.
 • Återbetalning motsvarande kvarvarande träningstillfällen på ditt kort kan göras i Bollnäs Sporthall.

FaR-kort

 • Kan inte nyttjas hos annan aktör
 • Du är välkommen att träna på ditt FaR-kort i simhall samt på gruppträningspass medan gymmet är stängt
 • Giltighetstiden kan förlängas med motsvarande antal dagar som gymmet varit stängt för dig som önskar avvakta med din träning.

Badkort

Badkort med delbetalningsavtal:
Debiteringen som varit pausad med anledning av pandemin återupptas fr o m 1 september. Du kan dock nyttja kortet i Bollnäs simhall fr o m 24 augusti.

Årskort bad:
Ditt kort återaktiveras. Kortets giltighetsdatum flyttas fram med motsvarande antal dagar som simhallen varit stängt pga pandemin, 215 dagar för er som missat hela perioden.

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider