Ta reda på din fysiska form

Att ta reda på din fysiska status är positivt utifrån många aspekter. Hos oss kan du testa din kondition, styrka, rörlighet och kroppssammansättning. Våra fystester ger dig värdefull information om din fysiska kapacitet och vad du behöver lägga energi och fokus på i din träning. Varför gör det exempelvis ont på vissa ställen i kroppen? Vilka träningsformer bör du lägga fokus på? Med våra tillförlitliga tester och vår kunskap kan du få svar på detta.
Mer information och bokning på telefon: 0278-252 40.

Konditionstest på cykel
Med hjälp av pulsklocka och en specialutformad testcykel så kan vi på ett enkelt, tillförlitligt och snabbt test ta reda på din maximala syreupptagningsförmåga. Passar såväl tränade som nybörjare då testen endast sker på en något ansträngande nivå.

Maxpulstest
Att veta sin personliga maxpuls är grunden för en personligt anpassad puls och konditionsträning, oavsett om det är för spinningpasset, crosstrainern eller löpspåret. Vi har utrustningen och kunskapen att hjälpa dig med detta.

Kroppsammansättning
Med hjälp av kaliper så bestäms din kroppsammansättning och du får veta din vikt och fettprocent och kan därigenom på ett bra sätt övervaka fett och muskelutveckling och sätta egna personliga mål att sträva mot. Du får även tips och råd hur du kan utveckla din träning.

FMS test
Vilka är dina kroppsliga styrkor och vilka delar kan du utveckla för att få en mer funktionell kropp?  Med hjälp av en funktionell rörelsescreening kan vi analysera detta och du får värdefulla tips på hur du kan få en mer funktionell kropp, som är både stark och balanserad för att möta träningens och vardagens krav på olika rörelser.

Övriga tester
Vi erbjuder även en mängd andra tester för tex maxstyrka, kondition, spänst, hållning och rörlighet. Tillsammans skräddarsyr vi testerna efter dina önskemål.

 

FotografAndersNordlen BollnasEss20 450p

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider