Träna effektivt i 30 minuter

Xpresspassen är för dig som vill ha effektiv träning avklarad på endast 30 minuter. Passa på att köra ett pass på morgonen, lunchen, eller direkt efter jobbet! Om du vill träna längre än 30 minuter kan du kombinera med gymträning eller andra Xpresspass för att få variation i träningen.

I bokninger ser du vilka pass som körs i Xpress-version just nu!

Här nedanför ser du några exempel på pass som kan dyk upp!

 

Core Xpress
Core Xpress är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Extreme Xpress
Extreme Xpress är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 35 minuter. 

Kettlebell Xpress
Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande. Xpresspassen är intensiva och ger erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Power Xpress
Ett enkelt och effektivt styrketräningspass för hela kroppen där vi använder skivstång och vikter. Du väljer själv vikterna på stången och din ansträngningsnivå. Ett utmärkt pass för den träningsovane. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Release® 30 min
Ge dig själv tid att stretcha ut spänningar och stelhet från träning eller stress. Vare sig du är hårt tränande eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen och öppnar, förlänger och återhämtar. Med koncentration som annan träning utför du detta på matta utan skor.

Spinning Xpress
Spinning Xpress är det ultimata passet för dig som vill förbättra eller underhålla din kondition. Du bestämmer själv din ansträngningsnivå. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 35 minuter.

Yoga 30
En modern, dynamisk yogaform som är baserad på den klassiska yogan. Rörelserna görs i ett flöde med en medveten andning som röd tråd. Passar dig som vill ha både fysisk och mental träning.

DSC 3008 450p

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider