Träning för nyblivna föräldrar

Vi erbjuder specifik träning för nyblivna föräldrar. Passens upplägg och övningar är anpassade efter målgruppen. På vissa av passen är barnen välkomna att följa med.

I bokningen ser du den senaste uppdateringen om vilka gruppträningspass som är aktuella just nu.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor!

Boka pass

 

mammaprick 10p MammaStyrka
Detta är passet för dig som vill komma i gång med träning efter graviditet. Passet bygger upp din styrka och smidighet med extra fokus och träning för mage, rygg och bäckenbotten. Har du frågor angående träning efter graviditet kontakta vår sjukgymnast på tel: 0278-257 74.

mammaprick 10p MammaGym
Gympass med fokus på att träna din styrka och stabilitet. Instruktör och sjukgymnast finns på plats och visar övningar och hjälper dig med ett anpassat upplägg.
Träningen funkar fint för både mammor och pappor. Av säkerhetsskäl behöver barnen sitta i barnstol/babyskydd vid träningen.

mammaprick 10p Gymträning med bebis
Hos oss har du möjlighet att träna och ta med din bebis till gymmet från öppning till klockan 15.00 varje vardag. På helgdag är du välkommen hela dagen! Läs mer om våra regler för träning med bebis i gym här

mammaprick 10p Yoga för gravida (passet har just nu uppehåll)
Lär känna din egen kropp under graviditeten och hitta balansen mellan aktivitet och vila. Fyll på med kraft och energi samtidigt som du i lugn och ro hittar kontakten med ditt barn i magen.

I Yoga för gravida stärker vi upp kroppen med fokus på muskulaturen i rygg, ben och bäckenbotten. Vi arbetar också med övningar som avlastar och bibehåller rörligheten genom graviditetens olika faser. Djupandningsövningar hjälper dig att komma ned i varv och förbereder dig inför förlossningen. 

Yoga för gravida är lämpligt från och med graviditetsvecka 15. Du behöver inte ha tränat alls eller ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. För dig som redan är aktivt tränande är passet ett utmärkt komplement till din vanliga träningsrutin.

 Mamma-barnträning

Yoga för gravida

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider