Våra styrkepass

mark red mark orange Nordic Winter Fit Outdoor
Nordic Winter Fit är passet som utmanar dig under vintersäsongen! Du utmanas i både styrke- och konditionskrävande övningar som utförs i superset och tidsintervaller på olika stationer, så att du får ta ut dig helt i varje övning. Efter en kort vila är du redo att ge allt i nya utmaningar!

mark red mark orange Burn
Burn är ett extremt effektivt pass där vi under 35 minuter jobbar med högintensiv konditionsträning och explosiv styrketräning. Vi utmanar dig att gå ur din komfortzon och coachar dig till att nå dina personliga träningsmål. Vi kommer att jobba både med kroppsvikt och med utrustning. Passet passar dig som önskar att träna hårt och effektivt på kort tid!

mark red mark orange Bootcamp
Bli den bästa versionen av dig själv! Bootcamp är ett tufft pass, inspirerat av militärträning och med utmaningar på flera plan, både fysiskt och mentalt. Med HIIT (high intensity training) som bas använder vi både redskap såsom däck, kettlebells, vikter och den egna kroppen i en mix av styrkeövningar, explosivitet och uthållighet. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett varifrån du startar kommer du att upptäcka att ingenting är omöjligt – tillsammans är vi urstarka!

mark red mark orange CardioStrength
I CardioStrength jobbar vi individuellt med styrkeövningar i superset och triset, varvat med konditionsavsnitt i högintensiva intervaller. Passet hjälper dig att utveckla din styrka, snabbhet, balans och koordination. Vi arbetar med kroppsvikten som enda motstånd i övningar som du kan ta med dig i din egen hemmaträning.

mark red mark orange Zone24
Ta ytterligare ett steg bort från din komfortzon i nya passet Zone24. Energi, glädje, styrka, uthållighet och fullt mentalt fokus från start till stopp med 24 övningar i och runt träningsburen! Du orkar mer än du tror, oavsett om du jobbar enskilt eller som en del av ett team. I detta pass får du båda delarna.

mark red mark orange Circle24
24 övningar. 24 chanser att lämna din komfortzon och våga maxa. Det här är passet för dig som gillar högintensiv träning. Du kör individuellt och väljer själv nivå på dina utmaningar på de olika stationerna. Ge dig själv 24 tillfällen att upptäcka att du orkar mer än du tror.

mark red mark orange StepStyrka 
Steppa upp din träning! Nya passet StepStyrka är en kraftfull mix av puls och styrka. Vi jobbar med enkla grundsteg som vi bygger på till rejält pulshöjande förflyttningar på, över och runt lådan. Däremellan får du effektiv styrketräning i kroppsviktsövningar. Välkommen till en rolig utmaning för koordination, kondition och styrka! StepStyrka passar dig som gärna rör dig till musik och samtidigt vill ha känslan av ett tufft styrkepass.

mark redPT-Cirkel
Back to basic - det enkla går alltid hem hos oss alla!
PT Cirkel är varierat och effektivt stationsträningspass. Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt.
På bara 30 minuter kommer din Personliga tränare se till att du känner dig både nöjd och genomtränad!

mark red Nordic Hype
Lär dig hur du kan bygga större och starkare muskler genom att använda hypertrofi i din styrketräning! Nordic Hype är effektiv och intensiv styrketräning för hela kroppen där du jobbar med din egen kroppsvikt, stepbräda, fria vikter och viktstänger. Det här är passet för dig som vill nå snabb framgång i din styrketräning!

mark red mark orangePlyoStrength
Plyometrisk träning ökar din explosiva styrka. I PlyoStrength jobbar vi individuellt med styrkeövningar i superset och triset, varvat med konditionsavsnitt där vi kör högintensiva intervaller och utmanar oss i övningar som syftar till att utveckla så mycket kraft som möjligt på kort tid, där olika hoppövningar är ett självklart inslag. Passet hjälper dig att utveckla din styrka, snabbhet, balans och koordination.

mark red mark orangeNordic Summer Fit 
Nordic Summer Fit är passet för dig som gillar effektiv sommarträning! Du utmanas i både styrke- och konditionskrävande övningar som utförs i superset och tidsintervaller på olika stationer, så att du får ta ut dig helt i varje övning. När du är färdig med den ena stationen, får du en kort paus innan du går vidare till nästa.

mark red Styrkegympa 55+
Vi erbjuder träning för alla åldrar. För dig som är äldre har vi utvecklat ett träningspass som riktar sig till dig som är 55 år eller äldre. Passet innehåller enklare uppvärmning efterföljt av styrketräning med kroppen, gummiband, träningsstång som lätt kan anpassas till din träningsvana och erfarenhet. Kontakta gärna vårt gym för mer information om träningen och hur du bokar dig.

mark red mark orange Box
Här får du träna alla moment som en boxare behöver träna för att bli stark och uthållig: Boxteknik, styrka och kondition. Passet präglas av enkelhet, teamwork, svett – Keep up the fighting spirit! Passet körs i 55 samt 45 minuters upplägg.

mark red mark orange Functional X 
Ett riktigt all inclusive-pass! Funktionell styrketräning som mixas med kortare pulstoppar. Upplägget har en progression som gör det roligt och utmanande men samtidigt enkelt för dig att anpassa träningen utifrån dina förutsättningar. Functional bygger din styrka inifrån och skapar stabilitet och balansering i kroppen.

mark red Cirkelgym
Cirkelgym är ett instruktörslett cirkelträningspass i gymmet som vänder sig till både nybörjare och träningsvana.Under passet  får du en effektiv träning av kroppens alla muskelgrupper i gymmets olika träningsmaskiner. Instruktören peppar och håller koll på när det är dags att byta övning. Passet avslutas med en gemensam stretch. Cirkelgym finns på Arbrå Sporthall och Kilafors Sporthall.

mark red Nordic Power
Ett enkelt och effektivt styrketräningspass för hela kroppen där vi använder skivstång och vikter. Du väljer själv vikterna på stången och din ansträngningsnivå. Ett utmärkt pass för den träningsovane.

mark red Core
Core är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor.

mark red CoreXpress
Core Xpress är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

mark red mark orange Kettlebell
Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande.

mark red mark orange Nordic Extreme™
Nordic Extreme™ är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller.

mark red mark orange mark yellow Soma Move®
Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.

mark red mark orange UX Energy
UX Energy är passet för dig som gillar varierad träning och taggas av att se andra träna hårt!
Vi tränar i och omkring den multifunktionella UXCrossburen och lägger till redskap som kettlebells, viktskivor och battle ropes.
Under första varvet bygger vi upp energin på de 12 olika stationerna. På andra varvet höjer vi nivån och går ”all in”.
Räkna med riktigt rolig träning från start till mål!

FotografAndersNordlen BollnasEss1 450p

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider