BOLLNASESS FOTOGRAF-PONTUSORRE16

Våra rörlighetspass

alt Yoga Light
Yoga Light är en mjuk och skonsam yogaform som du enkelt kan anpassa efter din egen rörlighet. Vi stretchar ut kroppen och fokuserar på andningen för att komma ned i varv. Passet avslutas alltid med en djupavslappning på mattan.

alt alt alt  PowerYoga 
Ett kraftfullt, fysiskt förhållningssätt till yoga ligger till grund för PowerYoga. Vi kombinerar positioner med fokus på stora muskelgrupper och tränar för ökad styrka, flexibilitet och uthållighet. PowerYoga passar dig som vill känna att du genomfört ett starkt, svettigt träningspass.   

alt altYoga Vinyasa
Välkommen till en dynamisk form av yoga, där andning och rörelser ger ett flöde mellan olika positioner. Kroppen blir starkare och mer flexibel, du höjer pulsen och får ett bra träningspass samtidigt som du ökar ditt mentala fokus.

alt Release®
Ge dig själv tid att stretcha ut spänningar och stelhet från träning eller stress. Vare sig du är hårt tränande eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen och öppnar, förlänger och återhämtar. Med koncentration som annan träning utför du detta på matta utan skor.

alt Yoga
Klassisk yoga som passar alla. Vi fokuserar på kroppsställningar, andningsövningar och djupavslappning. Vi blandar dynamiska kroppsövningar med att statiskt stanna i enklare positioner. Yogaformen är ett bra komplement till annan fysisk aktivitet såsom promenader, löpning och styrketräning.

alt alt alt Soma Move®
Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång. 

alt Soma Mind®
Soma Mind® är en lugn rörlighetsträning där vi går igenom hela kroppen, kommer ned i varv och får bort spänningar genom att arbeta med bindvävssträckningar och andning. En funktionell stillhet som är inspirerande och enkel. Passar dig som vill ha balans mellan aktivitet och vila, mellan prestation och återhämtning. Perfekt ihop med Soma Move®.

 

altYoga för gravida (passet har just nu uppehåll)
Lär känna din egen kropp
under graviditeten och hitta balansen mellan aktivitet och vila. Fyll på med kraft och energi samtidigt som du i lugn och ro hittar kontakten med ditt barn i magen.

I Yoga för gravida stärker vi upp kroppen med fokus på muskulaturen i rygg, ben och bäckenbotten. Vi arbetar också med övningar som avlastar och bibehåller rörligheten genom graviditetens olika faser. Djupandningsövningar hjälper dig att komma ned i varv och förbereder dig inför förlossningen.

Yoga för gravida är lämpligt från och med graviditetsvecka 15. Du behöver inte ha tränat alls eller ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. För dig som redan är aktivt tränande är passet ett utmärkt komplement till din vanliga träningsrutin.

alt FoamRoller (passet har just nu upphåll)

En form av sportmassage som utförs på egen hand med en rulle. Genom övningar bearbetar man muskler, bindväv, triggerpunkter i en kombination av tryck och rörelse. Tekniken har senaste åren ökat i popularitet både bland idrottare och vanliga motionärer. Tekniken förbättrar kvalitén på kroppens mjuka vävnader som muskler, bindväv, senor och ligament.

79 450p

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider