Våra gruppträningspass

Att träna i grupp inspirerar och motiverar! Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av gruppträning med olika inriktningar. Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla!

För att lättare hitta rätt i vårt utbud har vi delat in passen utifrån träningens huvudsakliga syfte och målgrupp. Observera att en del av våra pass är en kombination av olika delar.

Våra pass leds av engagerade och utbildade instruktörer för att du ska få en rolig, säker och effektiv träning.
 

Passtypsbeskrivningar

mark green Kondition - För dig som vill underhålla eller förbättra konditionen på ett effektivt sätt.

mark red Styrka - För dig som vill få en ökad muskelstyrka, uthållighet och förbättrad kroppshållning.

mark yellow Rörlighet och smidighet  -  Träningen ger dig styrka, smidighet och kroppslig balans – passen kan vara fysiskt jobbiga men är lugna och behagliga.

mark green Dans och Rörelseglädje - Här får du använda hela kroppen i stora rörelser och samtidigt träna din kondition. Passen är ofta dans- eller aerobicinspirerade.

mammaprick 10p Gravid- och mammaträning -  Vi erbjuder specifik träning för gravida och nyblivna mammor med deras barn. Övningar och rörelser är anpassade efter målgruppen.

vattenprick Vattenträning - Vi erbjuder dels pass som inriktar sig mot konditionsträning respektive styrka, dels lättare pass för den träningsovane.

kidzprick 10p Lek & rörelse för barnNordic Kidz heter vårt barnkoncept som är instruktörsledd lek och rörelseglädje för barn mellan 1,5-8 år.

TAprick Teen Active -Betyder att ungdomar mellan 13-15 år (som studerar på högstadiet) kan delta på utvalda gruppträningspass som i schemat är markerade med TA.

seniorprick 10p Gruppträning för seniorer - Vi erbjuder flera olika möjligheter till motion och rörelse för Dig som är pensionerad.


Se aktuellt schema under Gruppträningsschema.

FotografAndersNordlen BollnasEss13 450p

 

 

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider