Sporthallbassängbilderx430

Välkommen till simskolan!

 

I Bollnäs Kommun erbjuder vi simskolor på olika nivåer och för olika åldersgrupper i Bollnäs, Kilafors och Arbrå.  Information om kursstarter och utbud hittar du via länkarna  lite längre ned på sidan.

 

Att tänka på inför terminsstarten

Eftersom vi fortfarande befinner oss i en tid då vi alla måste hjälpas åt för att minska smittspridning vill vi göra dig uppmärksam på vad både du som vuxen och ditt anmälda barn behöver tänka på i samband med simundervisningen:

• Barn är välkomna att delta i simskolan när de är fullt friska och helt utan symptom.

• Barn som är sjuka eller har symtom ska inte delta i aktiviteter, även om symtomen är milda. Barn som haft symtom eller varit sjuka är välkomna tidigast två dagar efter tillfrisknandet.

• Den som får symtom eller blir sjuk under pågående aktivitet måste lämna anläggningen.

• Även medföljande vuxen måste vara fullt frisk enligt ovanstående.

• Det är extra viktigt att hålla våra redan strikta hygienregler i samband med simskolorna: Medföljande vuxen måste tvätta händerna i samband med besöket och ansvarar för att barnet duschar utan badkläder, använder tvål samt tvättar håret noggrant med schampo före bad.

• För att minska risken för trängsel rekommenderar vi att endast en vuxen per barn följer med till aktiviteten och att eventuella syskon som inte deltar i aktiviteten stannar hemma.

• Tänk på att hålla avstånd till varandra! Detta gäller under hela besöket på anläggningen.

• För att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar rekommenderar vi dig att räkna med en lite större tidsmarginal före och efter simskolan eftersom väntetid kan förekomma i dusch- och omklädningsrum. Tänk på att hålla avstånd även i dessa utrymmen.
Vår städpolicy för toaletter, omklädningsrum, simhall och övriga utrymmen är mycket noggrann, och under rådande omständigheter har vi ökat frekvensen av våra städrundor och desinficering av kontaktytor.

Tack på förhand för din förståelse och medverkan till en friskare miljö, och varmt välkommen till simskolan!

 

Läs mer om aktuella kursstarter, grupper, tider och om hur anmälan går till på respektive anläggning via länkarna här nedanför.

Bollnäs simskola

Arbrå simskola

Kilafors simskola

Babysim

Vuxensimskola

 

 

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
821 61 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider