• 51.jpg
  • toppbild4.jpg
  • toppbild10.jpg
  • toppbild11.jpg

Är du utbildad tränare eller instruktör?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan/intresseanmälan till oss
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bifoga CV, personligt brev och referenser.

Som instruktör i vårt team instruerar du flera olika träningsformer på sporthallarna i Arbrå, Bollnäs och Kilafors.

Just nu är du som har utbildning och erfarenhet inom spinning, dans, barnträning och seniorträning extra välkommen med din intresseanmälan.

 

Spinning

Är du erfaren spinninginstruktör med gedigen och dokumenterad utbildning i pulsbaserad träning?

Skapar du redan idag egna pulsbaserade passupplägg baserade på dina teoretiska och praktiska kunskaper som högskoleutbildad idrottstränare, personlig tränare med konditionsträning som fokus, eller motsvarande högre utbildning?

Vi erbjuder spinningpass på olika nivåer för olika målgrupper i Bollnäs sporthall och Arbrå sporthall. Från Spinning Start-Up som vänder sig till nybörjare, till Spinning 90 som passar den prestationsinriktade.

Alla passupplägg är pulsbaserade och vi arbetar med Polar Club under våra klasser.

 

Dans

Som instruktör för våra danspass är du utbildad i ett eller flera danskoncept, alternativt har dokumenterad erfarenhet av att leda dansklasser för ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Du trivs med att stå på scen, bjuder gärna på dig själv och skapar en tillåtande glädjefylld stämning i salen. Du har en god pedagogisk förmåga och möter dina deltagare på deras egen nivå.

 

Seniorträning

Seniorerna är en stark och aktiv grupp i våra verksamheter, och vi erbjuder varje vecka ett flertal olika träningspass för en lite äldre målgrupp: såväl cirkelträning i gym och gruppträningssal som koreograferade styrkegympapass och träningspass i vatten. Att instruera seniorpass kräver att du har kunskaper i träningslära för en äldre målgrupp, och kan anpassa dina träningsupplägg till specifika behov utifrån fysisk förmåga.

 

Instruktör för Nordic Kidz 

Att leda barngrupper innebär glädje, upplevelser och gemensakp. Du blir en inspiratör och en viktig person för både barn och deras föräldrar. Därför vill vi att du är redo att ta det ansvar som ledarrollen innebär.

Läs mer här:

Instruktör Nordic Kidz

Barn- och ungdomsaktiviteter

Lediga jobb

Träningsskolan

Ett friskare liv i Bollnäs

Träna med egen PT?

Gruppträningsschema