• Toppbild_alpin.jpg
  • Toppbild_skridsko.jpg
  • Ut_och_njut_vinter.jpg

nyheter

Idrottsverksamhet inomhus kan nu bedrivas för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Simhallar och gym hålls fortsatt stängda för allmänheten tills vidare. Utomhusaktiviteterna kan fortsätta som tidigare. Tävlingsverksamhet ej tillåten, undantaget yrkesmässig idrott.

I över 20 års tid har Vasadagen varit en återkommande tradition på Bollnäs Sporthall. Genom åren har tusentals mil trampats på spinningcyklar, mängder med längder har simmats i bassängen och många kommuninvånare har provat på Vasa-aktiviteterna som arrangerats i olika varianter.  Just i år tar traditionen paus med anledning av pandemin, men kom ut och njut! Vi finns på plats på Bollebergets Skidstadion och bjuder på blåbärssoppa. 

Sommarsäsongens motionsspår erbjuder fortfarande fina möjligheter till promenader, löpträning och stavgång. Flera av spåren är belysta - och nu förlänger vi tiden för belysning tillfälligt: Från kl 06.00 tills dagsljuset kommer, och från mörkrets inbrott till kl 23.00 är belysningen påslagen. Ut&Njut!

Caféet på Bollnäs Sporthall är nu åter öppet måndag-söndag! Här hittar du kontaktuppgifter samt information om de öppettider som gäller just nu.

Behöver du hjälp att komma igång med träningen utomhus? Våra duktiga hälsocoacher hjälper dig gärna med tips och råd för att flytta över din inomhusrutin till utomhusmiljö, med samma effekt!

Upptäck motionssimning som träningsform. Våra simhallar har bestämda tider för just motionssimnning då är åldersgränsen satt till 18 år.

Välkommen till våra nya utomhuspass: Stavgång och FYS Senior Utomhus! För att erbjuda ett alternativ till dig som är frisk och vill fortsätta träna flyttar vi nu ut ännu flera seniorpass, och lägger till extra stavgång efter en lyckad start med stort intresse!